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New Cuts of Beef

New Cuts of Beef

Leidenschaft Fleisch

vonGrabowski, Christoph | Oehlke, Tobias | Hudson, Mark
Englisch, Erscheinungstermin 14.05.2022
lieferbar
68,00 €
(inkl. MwSt.)
Master butcher and meat sommelier Christoph Grabowski shows step by step how each piece of meat can be turned into a valuable cut, presenting a much more sustainable and economical way of cutting. The German edition of "New Cuts of Beef" has already become a standard work in the German-speaking world and an...

Informationen zum Titel

978-3-86641-349-8
Frankfurt
14.05.2022
2022
1
1. Auflage 2022
Buch (gebunden)
1254 g
256
227 mm x 280 mm x 25 mm
über 500 Farbfotos, durchgehend vierfarbig
Englisch
Lebensmittel- und Getränkeverarbeitung, Kochen, Essen und Trinken
Master butcher and meat sommelier Christoph Grabowski shows step by step how each piece of meat can be turned into a valuable cut, presenting a much more sustainable and economical way of cutting. The German edition of "New Cuts of Beef" has already become a standard work in the German-speaking world and an indispensable tool for all butchers and meat enthusiasts. Christoph Grabowski, Fleischermeister und diplomierter Fleischsommelier, zeigt in seinem Buch Schritt für Schritt, wie man ein Rind möglichst wertschätzend und wertschöpfend zerlegt und wie aus jedem Stück ein Edelstück werden kann. Die deutsche Ausgabe "Neue Cuts vom Rind" ist ein absolutes Standardwerk und unverzichtbares Handwerkszeug für alle Metzger und Fleischbegeisterten.
Diplom-Fleischsommelier Christoph Grabowski ist Fleischermeister und Teamleiter Fleisch bei Niggemann Food Frischemarkt, außerdem Dozent an der Fleischerschule Augsburg und Autor der Bücher "Neue Cuts vom Rind" und "Neue Cuts vom Schwein", die in der Branche begeistert aufgenommen wurden. Master butcher and certified meat sommelier Christoph Grabowski is team leader for meat at Niggemann Food Frischemarkt and meat sommelier lecturer at Fleischerschule Augsburg. He is the author of the books "Neue Cuts vom Rind" (Beef) and "Neue Cuts vom Schwein" (Pork), which have been enthusiastically received in the butcher's community.
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